Anonimizer

Privacy proof publiceren met Anonimizer

  • Anonimiseren van documenten, afbeeldingen, video
  • Laagdrempelige anonimiseringstool
  • Pay-per-use

Anonimizer is een dochterbedrijf van Bolesian. Anonimizer richt zich volledig op privacy proof publiceren van informatie. De dienst wordt onder meer ingezet bij overheden, makelaardij, financiële dienstverleners.

Het recht op privacy is een groot goed. Tegelijkertijd verwachten we transparantie van organisaties. Dit stelt ons voor een uitdaging. Met Anonimizer maken we privacy proof publiceren beschikbaar voor iedereen.  Grote organisaties en kleine organisaties. Voor grote hoeveelheden pagina’s of kleine beetjes. Een enkele foto of een hele beeldenbank. Een paar seconden video of een avondvullend programma. Anonimizer is er voor iedereen.

Daarom biedt Anonimizer een service die onafhankelijk werkt van structuren, super veilig is,  snel en eenvoudig te gebruiken is en waarbij je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk verwerkt. Anonimizer anonimiseert documenten, afbeeldingen en video’s. En dat doen ze zo goed, dat Anonimizer de Nederlandse Privacy Awards 2023 heeft gewonnen.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

"*" indicates required fields

Wilt u meer weten over deze casus? Heeft u interesse om eens met ons van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van AI? Of misschien wilt u een demonstratie of een productsheet van een van onze platformen?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op.