i-Team Global

Innovatieprogramma AI in schoonmaak

  • Optimaliseren schoonmaakprocessen
  • Bevorderen van kennisdeling
  • Efficiëntere inzet middelen en apparatuur

i-Team Global is bijzonder bedrijf in Eindhoven dat zich helemaal toelegt op de ontwikkeling en het ontwerp van high-end schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen. Het bedrijf is op een missie en dat is om het hele schoonmaakproces te vereenvoudigen en het plezier in schoonmaken en waardering voor het schoonmaakvak terug te brengen. Dat zie je ook terug in hun kernwaarden: Informeren, Innoveren, Inspireren. Nu hebben kernwaarden wel eens de neiging om vooral spannende ambities te zijn, zonder enig raakvlak met de realiteit. Niet bij i-Team Global. Dit hele bedrijf wordt erdoor gedreven. Dat zie je, voel je en ervaar je vanaf het moment dat je een voet over de drempel zet.

Jaarlijks organiseert i-Team Global de i-Gathering; een meerdaags evenement voor partners en klanten van over de hele wereld. De i-Gathering heeft als doel om elkaar te informeren, samen nieuwe ideeën en innovaties uit te werken en om elkaar te inspireren in een geweldige atmosfeer. Als AI partner mocht Bolesian bijdragen aan de i-Gathering waaraan zo’n 300 mensen deelnamen. We verzorgden een innovatieprogramma van workshops waarin we samen met de deelnemers de mogelijkheden van AI voor de schoonmaakbranche verkenden en ideeën voor innovaties ophaalden. Stuk voor stuk waardevolle ideeën die we nu verder met i-Team Global uitwerken en realiteit maken.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

"*" indicates required fields

Wilt u meer weten over deze casus? Heeft u interesse om eens met ons van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van AI? Of misschien wilt u een demonstratie of een productsheet van een van onze platformen?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op.