Primerion

Optimaliseren onderhoud van infrastructuur

  • Sentinizer
  • Asset management
  • Beheer van infrastructuur

Overheden in Nederland geven jaarlijks samen € 1,5 miljard uit aan onderhoud van de infrastructuur. Door het onderhoud van de infrastructuur te optimaliseren met intelligente technologieën, besparen we elk jaar honderden miljoenen euro’s aan belastinggeld. Er zijn niet alleen financiële voordelen te behalen. Optimalisatie van de onderhoudsplanning bevordert de doorstroming en levert een belangrijke bijdrage aan het milieu door de ecologische voetafdruk van onderhoud te verkleinen.

Primerion – opgezet als joint venture tussen Bolesian en de Nederlandse infra-aannemer De Jong Zuurmond – heeft als doel om het onderhoud van infrastructuur te optimaliseren en zo overheden – en daarmee de belastingbetaler – veel geld te belasten besparen. Primerion biedt haar diensten aan zowel de wegbeheerders als aan partijen die infrastructuur onderhouden. De dienste zijn :

  • Road Intelligence, alle relevante kenmerken van infrastructuur overzichtelijk en goed toegankelijk bij elkaar.
  • Road State, automatische visuele inspectie van asfalt deklagen voor inzicht in de exacte actuele toestand van het wegdek in uw regio.
  • Road Aging, inzicht in scenario’s voor veroudering van het wegdek op basis van de huidige situatie.

Bolesian vervult binnen Primerion de rol van technology provider. De Primerion dienst Road State is gebaseerd op het platform Sentinizer.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

"*" indicates required fields

Wilt u meer weten over deze casus? Heeft u interesse om eens met ons van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van AI? Of misschien wilt u een demonstratie of een productsheet van een van onze platformen?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op.